Vælg en side

Hvis du snart skal giftes, er det jo vigtigt, at du har styr på, hvordan du skal se ud på den store dag. Der er mange små og store detaljer, som du skal have styr på, og alt fra kjolen til neglene skal jo være helt perfekt. For slet ikke at glemme din makeup, som jo med fordel kan passe til dine negle.

Skal du selv lave makeup og negle?

Når det kommer til makeup og negle, skal du også finde ud af, hvem der skal stå for at lave dem, så de kommer til at se godt ud, og så de kommer til at se ud, som du præcist gerne vil have dem.

Har du selv god erfaring med at lave negle, og stoler du på dine egne evner til at lave din makeup til dit bryllup, er det jo bare med at kaste dig ud i det selv. Ellers skal du til at finde en professionel, som kan gøre det for dig på dagen, og så er det godt at være ude i god tid, så du kan være sikker på at booke vedkommende.

Få makeup og negle til at passe til kjolen eller brudebuketten

Har du svært ved at finde ud af, hvordan dine negle eller din makeup skal være, kan det være en idé at overveje at få dem til at passe til kjolen eller til din brudebuket.

På den måde kommer det hele til at gå op i en højere enhed, og det ser nu engang bedst ud, hvis det hele passer godt sammen til hinanden, lige fra kjole, sko og sløret til buketten, neglene og makeuppen. Så skal du nok blive dagens smukkeste person i kirken og til festen.

Få styr på skemaet for dagen så der er tid til makeup og negle

Det kan let tage en god del tid at få lavet negle og makeup, og derfor kan det være godt at få fuldstændig styr på skemaet for dagen, så du er helt sikker på, at der er tid til det hele.

Har du ikke allerede lavet et skema for alt det, du skal nå at lave på dagen, er det bare med at sætte dig ned og få det klaret, så alle har styr på, hvad de skal gøre, og så du fx har tid til at få lavet din makeup eller dine negle.